Ваня Григорова още не смята, че е загубила битката за

...
Ваня Григорова още не смята, че е загубила битката за
Коментари Харесай

Ваня Григорова не признава победата на Терзиев, отива в съда

Ваня Григорова още не счита, че е изгубила борбата за кмет на София. До последно ще се борим за всеки глас. Надеждата остава жива, а свободата е на една ръка разстояние – това значи сред 3 0000 и 5 000 гласа. Ще бъда първата, която ще поздрави господин Терзиев, когато съдът реши, че тези резултати и методът, по който бяха реализирани, са законосъобразни. Това съобщи на брифинг Ваня Григорова.

„ Изборните резултати са съвсем подготвени, на уеб страницата на ЦИК една дребна част от резултатите не са оповестени, въпреки че към този момент имаме решение на ОИК. Данните, в случай че са същински, демонстрират, че има двойно нарастване на хората, които са повярвали в нас и са ни подкрепили сред първи и втори тур. Действителният растеж евентуално е още по-голям “, добави тя.

Васил Терзиев: Ще работим за ползите на всички софиянци

„ Срещу нас беше впрегнат целия властови, финансов, механически запас, с който разполага сглобката в лицето на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Въпреки това, водим в 13 от 24 региона “, уточни още Григорова.

„ Продължаваме да получаваме сигнали за груби намеси в изборния развой, заради което няма да търсим нерегламентирана помощ. Ние ще създадем това, което демократичният развой ни разрешава, а точно ще покажем какви са нашите доказателства, ще покажем свидетелства на хора, с цел да може гласоподавателите ни да са уверени, че сме създали всички, с цел да защитим техния избор “, безапелационна бе Григорова.

Бившият зам.-министър на електронното ръководство Благовест Кирилов, който е част от екипа на Ваня Григорова, уточни, че ще употребяват всички законови средства и всички неточности, които са позволени в изборния развой. По думите му имат задоволително учредения, с цел да спорен крайния резултат от изборите.

„ Няма да допуснем успеха да бъде открадната “, безапелационен бе той.

Инфо:Петел.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР