Ваня Григорова обясни защо искат да бъдат проверени отново гласовете

...
Ваня Григорова обясни защо искат да бъдат проверени отново гласовете
Коментари Харесай

Ваня Григорова отрече бижуто на врата ѝ да струва 6600 долара и разкри от кого ѝ е подарък

Ваня Григорова изясни за какво желаят да бъдат тествани още веднъж гласовете от изборите в столицата.

Не аз оборвам обособените изборни резултати, а обединението, която ме е издигнала. А и не е тъкмо оборване, желаеме инспекция. Когато се виждат нередности, е редно да бъдат тествани. Имаме поредност протоколи, които са празни, а на уеб страницата на ЦИК са качени попълнени. Ако разликата беше над 20 000 гласа, нямаше да се занимаваме с протоколи, само че в този случай всеки глас е значим.Това разяснява в изявление за „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Ваня Григорова.

" Нашият екип от адвокати подготвя документите, с цел да може в границите на седемдневния период, да подадем нашите тъжби и те да бъдат прегледан. Нашият специалист е безапелационен, че оповестеното не кореспондира със записаното в Изборния кодекс. Има потребност от инспекция и експертен диалог, в който аз не мога да вляза ", добави тя. 

Григорова е уверена, че при толкоз дребна разлика сред нея и Терзиев (под 5 000 гласа) е изцяло допустимо да има поврат. Но и акцентира, че не това е най-важното. " Цялостната пропаганда, цялостната акция на моите съперници беше към това да демотивира гласоподавателя да излезе и гласоподава. Това е наш пропуск. Ние не успяхме да успокоим гласоподавателите, че акцията на ПП-ДБ (СС) не трябва да ги демотивира да отидат до урните. Всеки един глас би трябвало да бъде регистриран правилно, тъй като един глас е един жител ", уточни тя. 

Григорова видя двуличие у опонентите ѝ по отношение на поддръжката, която в последна сметка Васил Терзиев получи от Бойко Борисов и ГЕРБ. " Когато той изрече тази полу-подкрепа към мен, тогава от ПП-ДБ изригнаха за това, че ГЕРБ ме подкрепяли. Когато същият човек съобщи поддръжка за тях, Кирил Петков сподели: „ Най-сетне ГЕРБ направи верния избор “. Тоест в единия случай е проблем, в другия е чиста поддръжка и те ѝ се радват ", означи тя, написа novini.bg. 

По думите ѝ от ПП-ДБ (СС) са се пробвали да сглобят интензивно компромати против нея. И то по-интензивно в последните дни преди вота. И съответно разяснява единия от тях - че бижуто на врата ѝ е закупено от " Тифани " и коства 6 600 $.

Григорова бе безапелационна, че цената му е 70-80 лева и ѝ е било харизано във връзка неин рожден ден от човек от семейния ѝ кръг. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР