Ваня Григорова няма да успее да блокира клетвата на Васил

...
Ваня Григорова няма да успее да блокира клетвата на Васил
Коментари Харесай

Ваня Григорова няма да успее да блокира клетвата на Васил Терзиев

Ваня Григорова няма да успее да блокира клетвата на Васил Терзиев като кмет на София в понеделник. Това излиза наяве от известие на административния съд.

Григорова апелира резултатите от балотажа, като към обжалването има искане за прекъсване на предварителното осъществяване на решението на ОИК - става въпрос за решението, с което се афишира, че Терзиев е спечелил втория тур на кметските избори в София.

Първоинстанционният Административен съд на София-град (АССГ) отхвърли направеното в жалбата искане за прекъсване на предварителното осъществяване на решението на столичната ОИК. Предстои АССГ да насрочи административното дело за разглеждане в намерено съвещание идната седмица. 

Жалбата на беше подадена през вчерашния ден и според разпоредбите беше изпратена на СИК-Столична за неотложно окомплектоване с административната кореспонденция и изпращането им съда. Преписката се върна назад в първоинстанционния съд през днешния ден към обяд и делото незабавно беше формирано за разглеждане, като съдът се произнесе неотложно по настояването за прекъсване на предварителното осъществяване.

Определението по искане за прекъсване на осъществяването предстои на обжалване пред Върховния административен съд.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР