Ваня Джаферович обича да общува с млади и засукани красавици.

...
Ваня Джаферович обича да общува с млади и засукани красавици.
Коментари Харесай

Ваня Джаферович сваля млади жени в социалните мрежи

Ваня Джаферович обича да поддържа връзка с млади и засукани хубавици. Бившият футболист не се тормозил, че е женен, и без позор свалял мацки в обществените мрежи, като даже имал и няколко приложения за запознанства, където бил много деен, издадоха осведомени.

Блондинът e другояче фамилен вид, който сякаш държи на децата и жена си, само че очевидно нищо човешко не му е непознато. Източниците ни разкриха, че риалити звездата интензивно си чател с млади дами, само че не разкриха дали Ваня се задоволява единствено с писане, или е имало и срещи с част от девойките, с които комуникира, написа „ Уикенд ”.

Хърватинът и най-мразената участничка от тазгодишния сезон на „ Игри на волята ” Жени Джаферович подписаха брак преди 10 години, а са дружно от 13 лета. Те имат две деца – Леа на 10 години и Бо на 7 години. Първата „ среща “ на спортиста и някогашната плувкиня е виртуална – те се срещат във фейсбук, където не Ваня, а Жени е тази, която подхваща първата крачка. Гримьорката не крие, че е харесала спортиста от мига, в който го е видяла, по тази причина е решила да предизвика ориста и да му написа.

Любопитно е, че известието й било на британски език, тъй като, поради името и националността му, тя предположила, че Джаферович живее отвън България. Само че напълно ненадейно за нея, той й дал отговор на български, с което я изненадал прелестно.

Дъщеря им Лея се роди на 11 февруари 2012 година – половин година преди Ваня и Жени да минат под венчилото, а синът им Бо пристигна на бял свят точно на националния празник 3 март 2015 година И двете деца се родиха в Бургас.



Джаферович имат хубаво семейство и две деца

Бившият футболист бил доста благополучен с Жени, само че търсел малко многообразие, което намирал в приложенията за запознанства, както и в инстаграм, където изобилства от модифицирани хубавици, по каквито си падал хърватинът. Разбира се, Ваня настойчиво криел от жена си, че има регистрация в приложенията, тъй като другояче би избухнал всеизвестен фамилен скандал.

Джаферович бил много внимателен, само че девойките, с които флиртувал, го разпознавали. Не е ясно дали и сега Ваня написа в интернет с разнообразни мацки, само че сигурно е комуникирал с млади девойки, до момента в който брачната половинка му участваше в „ Игри на волята ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР