Ваня Джаферович, който бе водещ на последния сезон на Сървайвър“

...
Ваня Джаферович, който бе водещ на последния сезон на Сървайвър“
Коментари Харесай

Ваня Джаферович закри профила си във Фейсбук

Ваня Джаферович, който бе водещ на последния сезон на „ Сървайвър “ и като подобен отнесе много сериозна рецензия, реши да се омете от обществената мрежа Facebook.

 

По този мотив той пусна прочувствен пост, с който разгласи, че напуща обществената мрежа. Като причина за това отбелязва, че му е писнало да чете постове, преливащи от ненавист. Допълва, че употребява тази платформа от повече от 15 години и в случай че първоначално е била занимателно и като едно малко село с доста приятни хора, то през днешния ден няма нищо общо с това.

 

Спомня си, че по това време живеел в Стара Загора и бил единствения с профил в обществената мрежа от там. С времето Facebook се трансформирал в най-популярната обществена мрежа, само че през последните месеци чете изявления на разнообразни хора и мнения под неговите вести. В този ред на мисли това, което вижда най-често е точно омразата и това, че непознатото злощастие провокира голяма задоволеност у някого. Казано с други думи – хората изпитват наслаждение, когато някой страда

 

 

Ваня Джаферович даже дефинира Facebook като полесражение, в което буквите са патрони, а думите – бомби. Тъй като няма потребност от отрицателни мисли и нови войни, напуща тази платформа и заключава, че една война му е предостатъчна за цялостен живот.

 

Именно с тези гръмки слова той закри профила си в обществената мрежа, само че за момента този в Инстаграм остава деен. А и няма по какъв начин да е другояче, поради обстоятелството, че двамата с жена му работят като инфлуенсъри и им би трябвало поле за изява.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ваня Джаферович „ Сървайвър “ инфлуенсър риалити социална мрежа Инстаграм Фейсбук
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР