Външно министерство не е запазена губерния и никога не е

...
Външно министерство не е запазена губерния и никога не е
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Външно министерство не е запазена губерния, не е уговаряно да остане за ГЕРБ

„ Външно министерство не е непокътната губерния и в никакъв случай не е уговаряно да остане вечно за “. Това написа в профила си във Facebook Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и от „ “.

„ Кабинетът може да продължи своята работа и след ротацията, отпред с Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова като първия министър-председател жена на България и акад. Денков като вицеприемиер и министър на външните работи. Успешният екип Денков-Габриел би трябвало да продължи да съставлява България на открито, а да запазят и своя надзор върху външно през парламентарната външна комисия “, показва още тя.

„ Вече 8 месеца България има постоянен кабинет и устойчиво ръководство. Изпълнява се реформаторка законодателна стратегия, инфлацията пада, здравната помощ по въздух е тук, през 2023 има рекордно високи външни вложения, правосъдната власт стартира да изсветлява, написа се нов Закон за правосъдната власт и имаме механизъм за следствие на основния прокурор. Сега не е моментът за разтърсвания, нито за нови ултиматуми.  Преговорите следва да се водят от Денков и Габриел посредством обзор на свършеното дотук “, разяснява Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и.

„ След 8 опита, СОС има определен ръководител, подготвен да работи с всички групи в името на Софиянци. 8 февруари се обрисува като забавен ден “, споделя още тя.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР