Външният вид не е водещото за един професионалист, но беше

...
Външният вид не е водещото за един професионалист, но беше
Коментари Харесай

След фиаското с bTV и Венелин: Гена Трайкова изпадна от топ ...

Външният тип не е водещото за един експерт, само че беше същинска красавица в миналото, кахърят се почитатели на Трайкова

Година откакто напусна шефското си място в Би Ти Ви, журналистката Гена Трайкова е напълно неузнаваема. Бившата водеща на новините още веднъж е напълняла с най-малко 10 кг и от порцелановото ѝ лице като на кукла Барби към този момент няма и помен. 44-годишната Гена се е запуснала изцяло, откогато не е на екран. Причината да загуби блясъка си била депресията, в която изпаднала след серията персонални и професионални неуспехи.



Дълги години Трайкова дърпаше конците в Би Ти Ви и се ползваше с почит измежду всичките си сътрудници. След като обаче цялото управление на медията бе тотално заменено, никоя телевизия не предложения журналистката в редиците си и многото си свободно време тя запълва, като изнася лекции на семинари пред хора с разнообразни полови ориентации от всевъзможни възрасти към столична фондация. Всъщност тя е част и от консултативния съвет на въпросното съдружие.

Докато работеше в Би Ти Ви, славещата се като една от най-суетните дами в публицистиката Трайкова в никакъв случай не се показваше обществено без мощен професионален грим и стилна прическа. В последните месеци обаче тя се носи без безусловно никакъв макиаж и прикрива качените килограми с необятни торбести облекла, под които фигурата ѝ да не изпъква. Преди време се говореше, че напълняването на Гена се дължало на инвитро процедури, които провеждала, само че самата тя по този начин и не удостовери слуха, написа " Ретро ". В момента 44-годишната журналистка още веднъж нямала сътрудник до себе си. Докато към момента бе на шефска позиция в Би Ти Ви, интензивно се говореше, че Гена имала интимни връзки със своя зависещ и по-млад сътрудник Иван Георгиев. Той обаче не я последва на изпроводяк и точно това довело до провал в връзките им. Гена се почувствала предадена от избора му да продължи да гони кариера в медията, от която я пропъдиха. И до момента някогашният на Трайкова продължава да чете новините, само че се употребява с по-голямо доверие пред новото управление, тъй като бе определен да води и няколко живи студия по настоящи въпроси дружно със Светослав Иванов.

Преди това Гена пък имаше дългогодишна връзка с Венелин Петков, с който си потеглиха едновременно от Би Ти Ви. Двамата бяха дружно 6 години и даже бяха стигнали до годеж, само че ненадейно настъпи провал в сякаш идиличната им обич. За разлика от нея Петков съумя да сътвори семейство и се взе със спортната журналистка Николета Маданска, която му роди две деца. В любовната си биография Гена има още един провален годеж с музиканта Лъчо от група „ Хиподил “. Рокаджията и журналистката живяха дружно две години и щяха да се женят, само че тогава тя сложила кариерата си преди всичко и не била подготвена да изостави работата си, с цел да бъде майка и стопанка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР