Външният министър на Русия Сергей Лавров обяви, че Москва подкрепя

...
Външният министър на Русия Сергей Лавров обяви, че Москва подкрепя
Коментари Харесай

Русия подкрепя Венецуела, против е санкциите на САЩ

Външният министър на Русия Сергей Лавров разгласи, че Москва поддържа Каракас и се опълчва на новоналожените наказания на Съединени американски щати против Венецуела, оповестява ТАСС.

Руският първи посланик е изразил опасенията си пред президента на Венецуела Николас Мадуро по време на среща в коридорите на 73-тото Общо заседание на Организация на обединените нации.

 Мадуро подготвен да беседва с Тръмп
Мадуро подготвен да беседва с Тръмп

Въпреки всички разлики...склонен съм да протегна ръката си към президента на Съединени американски щати

" Русия препотвърди продължаващата си взаимност с народа и държавното управление на Венецуела в битката им за правото на без значение развиване, независимост от каквото и да е разрушително непознато въздействие, да не приказваме за насилствена интервенция ", се акцентира в изказването на съветския първи посланик.

Коментарите на Лавров бяха направени след решението на Министерството на финансите на Съединени американски щати да наложи наказания на няколко висши публични лица на Венецуела, както и на брачната половинка на Мадуро Селия Флорес. Междувременно американският президент Доналд Тръмп още веднъж удостовери твърдата позиция на Вашингтон към държавното управление в Каракас, изтъквайки, че " безапелационни варианти " са на масата, когато става въпрос да видят страната " влезнала в правия път ".

 Венецуела скочи: Тръмп подстрекава военно въстание против Мадуро
Венецуела скочи: Тръмп подстрекава военно въстание против Мадуро

" Венецуела показва най-категоричното си отменяне на подстрекателските и интервенционистките изказвания на президента на Съединени американски щати "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР