Външният министър на Иран предупреди, че войната в Газа може

...
Външният министър на Иран предупреди, че войната в Газа може
Коментари Харесай

Иран предупреждава за „експлозия“ в Близкия изток, ако войната в Газа продължи: доклад

Външният министър на Иран предизвести, че войната в Газа може да докара до „ огромна детонация “ на спорове в Средния Изток, с Ливан и Йемен, които към този момент са „ включени “ и още страни, подготвени да се причислят.

„ Поне всяка седмица получаваме известие от Съединени американски щати, което ни споделя, че американските бази в Сирия и Ирак са ориентирани към някои групи “, сподели иранският външен министър Хосейн Амирабдолахян на форума в Доха в понеделник.

" Всеки миг има опция за огромна детонация в района, която не може да бъде следена от никоя страна ", изясни той посредством преводач.

Зловещото предизвестие следва ветото на Съединени американски щати върху резолюция на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за търсене на неотложно преустановяване на огъня. Заместник-постоянният представител на Съединени американски щати Робърт А. Ууд назова настояването за абсолютно преустановяване на огъня " рисково " и " рецепта за злополука за Израел, за палестинците и за целия район ". Обединеното кралство се въздържа от гласоподаване.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР