Външни дипломати са казвали какво да прави Кирил Петков, за

...
Външни дипломати са казвали какво да прави Кирил Петков, за
Коментари Харесай

Хаджи Тошко: Чужди дипломати са съветвали Кирил Петков как да вдигне ветото срещу Македония

Външни дипломати са казвали какво да прави Кирил Петков, с цел да заобиколи контракта с РСМ, това сподели пред Би Ти Ви Тошко Йорданов - ръководител на ПГ на Има Такъв Народ.

През цялото време дружно с Весела Чернева (външнополитически консултант на премиера, б.ред.) се пробва да заобиколи съдружно съглашение и да вдигне ветото пред Северна Македония, без те да се изпълнили нищо, добави той и изясни, че това е видно от паметни мемоари в Министерство на външните работи.

Това са мемоари на непознати дипломати, които са цитирали Кирил Петков с заричане, че ще бъде бъде вкаран успореден развой, който не е в преговорната рамка, сподели още Йорданов.

Според него през днешния ден министър председателят е приказвал неща, които не са истина.

Кирил Петков се скъса да лъже през днешния ден и да приказва нелепости и да връзва едно нещо с друго, разяснява Тошко Йорданов.

" Кандидатурата на Бойко Рашков не е обсъждана на съдружен съвет. Изобщо не е обсъждано, това е някаква концепция, която хвърчи във въздуха и никой не взима решение нито за, нито срещу ", разяснява той.

Според него са направени „ циркове “ към кандидатурата на Любомир Каримански и парите за строителите.

„ Ще ида на детектор на лъжата, в случай че би трябвало. Скъсаха се през днешния ден да лъжат и да приказват нелепости. Бях на диалога, на който Асен Василев сподели на Караджов – плащай тези пари от твоя бюджет, аз на актуализацията ще ги възстановя “, описа Йорданов.

„ Какво направиха за половин година? Арестуваха Бойко Борисов нелегално и станаха за смях. Направиха и нас за смях “, възмути се той.

„ Асен Василев се оказа слаб финансов министър, не знам какъв финансист е “, разяснява още водачът на ПГ на Има Такъв Народ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР