Ванкувър Канъкс поведе с 2:0 победи в серията със Сейнт

...
Ванкувър Канъкс поведе с 2:0 победи в серията със Сейнт
Коментари Харесай

Ванкувър е все по-близо до това да детронира настоящия шампион

Ванкувър Канъкс поведе с 2:0 победи в серията със Сейнт Луис Блус от първия кръг на плейофите в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада. В Едмънтън символичните посетители от Ванкувър се постановиха с 4:3 след продължение и се нуждаят от още единствено две победи в оставащите пет мача, с цел да детронират първенеца в лигата за 2019 година.

Канъкс бяха доста покрай триумфа още в постоянното време, само че седем секунди преди финалната сирена Джейдън Шварц изравни за 3:3. Преди това Ванкувър на два пъти повеждаше с по два гола разлика. Бо Хорват откри в осмата минута, а в средата на втората третина Танер Патерсън повиши на 2:0.

Райън О'Райли върна един гол за "сините ", само че Елиаш Петерсон възвърне задатъка на Ванкувър в шестата минута на третата част. Сами Блес бе прецизен за 2:3 10 минути преди приключването на постоянното време, а до края напъните на Сейнт Луис дадоха плодове и резултатът бе подравнен. Това обаче не пречупи Ванкувър и 5 минути и 55 секунди след началото на продължението Хорват вкара втория си гол в мача, с цел да донесе успеха на канадския тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР