Ванката и Сани от Един за друг“ разказват за култа

...
Ванката и Сани от Един за друг“ разказват за култа
Коментари Харесай

Ванката и Сани от Един за друг разказват за култа към личния автомобил и за романтичното предаване

Ванката и Сани от " Един за различен “ описват за култа към персоналния автомобил и за прекарването в сантименталното предаване.

Сани и Ванката от сезон 4 на сантименталното риалити " Един за различен “ са тези, които спечелиха  благосклонностите на половин България. Едни от най-атрактивните съпрузи описват в ефира на NOVA за своя опит по какъв начин би трябвало да се грижим за колата си. Те дават препоръки по какъв начин да се качвате в автомобила, по какъв начин се затваря вратата на колата и какво значи троен пакет сигурност за багажника.  

След присъединяване им в сантименталното риалити съпрузите се трансфораха в звезди в българския шоубизнес. Успяха да стигнат съвсем до край, само че фамилната им кола също се трансформира в звезда, която се употребява за всевъзможни празници. Ванката споделя, че обича да пази и да поддържа движимостите си, без значение от цената им и учи на грижовност и фамилията си. Той следва строго предписанията за поддържка на колата си и почитателите му знаят, че е изготвил и правила за затваряне на вратите, за качване в автомобила и за хранене вътре в него.

Още в предаването " Един за различен " участникът стана прочут като почитател на колата си, само че той е грижлив по същия метод и към околните си.

Един за различен ли са двойката година по-късно?

" Убедени сме, че сме един за различен. Не сме се съмнявали и си го удостоверяваме всеки ден. Бяхме една от двойките с най-вече стаж. Имахме някои пропуски, само че даже и в този момент да ни питат същите въпроси, отново ще ги объркаме отговорите. И до ден сегашен още се учим “, безапелационни са съпрузите.

Как живеят със славата след края на предаването?

" Година по-късно ни разпознават, стопират на улиците, желаят да се снимат с Ванката. По средата на кръстовището спря трамвай и ватманът стартира да ни ръкомаха, с цел да се снима с нас. Хората доста ни се радват. Много не ме виждат мен, само че когато сме дружно фокусът е върху него “, споделя Сани.

" В обществените мрежи се търси по-лъскавото и би трябвало да си по-фалшив и изработен.

Но в ТикТок Ванката единствено за два месеца направи 50 000 почитатели. Но всичко това е без подготовка. Няма да ни липсва известността, тъй като както споделят старите хора: " Знаем две и двеста “. Предишният ни живот си ни харесваше и в този момент ни е прелестно. Но на Ванката ще му липсва ", прибавя тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР