Ваниловият френски маникюр е по-фин вариант на скромния френски връх!Миналия

...
Ваниловият френски маникюр е по-фин вариант на скромния френски връх!Миналия
Коментари Харесай

19 идеи за перфектния ВАНИЛОВ френски маникюр, по който всички полудяха

Ваниловият френски маникюр е по-фин вид на скромния френски връх!

Миналия август отчетохме завръщането на скромния типичен френски маникюр, който дружно с дънките с ниска талия, едвам забележимите вежди и не изключително елегантните ъг ботуши алармираха, че Y2K стилът, който се концентрира върху всичко, което беше на модата при започване на хилядолетието, е достигнал най-високото си равнище за всички времена.

Но това не трябва да ни изненадва, тъй като добре знаем, че всичко ново е добре остаряло. Въпреки това, когато дадена фешън наклонност се завърне в светлините на прожекторите, то тя постоянно наподобяват някак освежено и друго, въпреки и от време на време разликите да са едвам доловими изключително за по-неопитното око.

А когато приказваме за триумфалното завръщане на френския маникюр - това предписание важи с цялостна мощ. Вместо модерният маникюр за тази зима да дублира напълно добре познатите ни френски връхчета, на стилния подиум се появи леко изменена и по-фина тяхна разновидност.

Благодарение на умелите майстори на маникюра и тяхната високопоставена звездна клиентела, днес всички приказват за измисления от основаната в Лос Анджелис маникюристка Зола Ганзориг жанр, наименуван с нежното име ванилов френски маникюр.

Верни на стилните трендове, взехме решение да научим повече за този метод да придадете блестяща и съвременна визия на ноктите си, за да ви кажем по какъв начин можете да постигнете впечатляващи резултати в най-близкия салон за хубост или даже сами вкъщи.

За да създадете съвършения ванилов френски маникюр можете да употребявате голям брой цветове - стига те да са в неутралната гама, само че е значимо нежно да прелеете главния цвят на маникюра си с обичайния бял връх на ноктите като създадете тънък и мек свършек. Завършете цялостната визия с топ лак, а в случай че желаете в действителност да се откроявате от останалите - прибавете искра, хромираща пудра или акцент с камъчета или перли.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР