Vanguard, една от водещите инвестиционни компании в света, ще плати

...
Vanguard, една от водещите инвестиционни компании в света, ще плати
Коментари Харесай

Американска компания дава по 1000 долара на ваксиниран служител

Vanguard, една от водещите капиталови компании в света, ще заплати на своите чиновници по 1000 щатски $, в случай че се, заяви Би Би Си.

Хората от личният състав би трябвало да потвърдят, че са получили инжекциите до октомври, само че също по този начин ще получат бонуса и в случай че са били имунизирани, преди компанията да направи офертата си.
 МОН издаде първите 10 свидетелства за имунизиран личен състав в учебно заведение МОН издаде първите 10 свидетелства за имунизиран личен състав в учебно заведение
Десет просветителни институции получават първите свидетелства от Министерството на образованието и науката (МОН) за достигнати най-малко 70%...

Това е следващия друг метод, който американските компании подхващат към имунизацията, защото се ускорява в цялата страна.

Някои като Microsoft и Гугъл изискват всички чиновници да бъдат имунизирани.

Други като Walmart и Uber помолиха управлението, а не чиновниците на първа линия, да получат имунизацията, до момента в който Amazon и Apple нямат политика по този въпрос.

Vanguard, която има към 16 500 американски служащи, съобщи, че имунизациите са " най -добрият метод " да се спре разпространяването на ковид и че мощно предизвиква личния състав да бъде имунизиран.

Още от АМЕРИКА:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР