Ванга, популярна като една от най-известните и тайнствени български ясновидки,

...
Ванга, популярна като една от най-известните и тайнствени български ясновидки,
Коментари Харесай

8 съвета на Ванга, които всеки трябва да помни

Ванга, известна като една от най-известните и тайнствени български ясновидки, оставя зад себе си завещание от пророчества и препоръки, които не престават да въодушевяват и да притеглят вниманието на хората години след нейната гибел. Тези препоръки са като светлина в мрака, напомняйки ни да бъдем по-внимателни, по-добри и да се грижим за света към нас.

А ето кои са най-важните упътвания на Ванга, които всеки от нас би трябвало да помни:

Любовта и състраданието са мощ

Ванга проповядва, че любовта и състраданието са есенцията на човешкия живот. Тя ни предизвиква да обичаме и поддържаме един различен и да бъдем милосърдни към тези, които се нуждаят.

Съхранявайте връзката с природата

Пророчицата ни приканва да запазим връзката си с природата и да я зачитаме. Трябва да бъдем виновни към околната среда и да се грижим за нея, тъй като без нея нямаше да съществуваме.

Уважавайте традициите и културата

Ванга счита, че наложително би трябвало да запазим и уважим традициите и културата на нашата страна. Те са част от нашата еднаквост и история.

Вярвайте в своите фантазии

Ванга ни твърди, че в никакъв случай не би трябвало да изоставяме своите фантазии. Тя има вяра, че фантазиите имат силата да се осъществен и ни предизвиква да имаме вяра в себе си и във опциите си.

Уважавайте старите хора и уроците, които носят

Според Ванга, старите хора носят мъдрост и опит, който би трябвало да се почита и учи от него. Те са пътеводители в живота ни и би трябвало да бъдат ценени.

Бъдете търпеливи и стремете се към съзнание

Пророчицата ни припомня, че търпението и самооткриването са значими елементи от нашия път. Трябва да бъдем търпеливи със себе си и да се стремим към по-добро знание на себе си и света към нас.

Не злоупотребявайте с властта и благосъстоянието

Ванга ни предизвестява да не злоупотребяваме с властта и благосъстоянието, тъй като това може да ни отдалечи от същинската благополучие и да провокира неправда и разлъка в обществото.

Събирайте познания и продължавайте да се учите

Ванга предизвиква насекомите да продължаваме да се развиваме и да се учим през целия си живот. Знанието е ключът към прояснение и схващане.

Тези препоръки на Ванга освен ни припомнят за нейното великолепие и пророчества, само че също по този начин ни провокират да бъдем по-добри хора и да се грижим за света, в който живеем. Те са водеща светлина в нашия живот и би трябвало да ги помним и следваме. 
 
 
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР