Ванга е умряла от тежка форма на рак на гърдата.

...
Ванга е умряла от тежка форма на рак на гърдата.
Коментари Харесай

Рак убил Ванга за месеци

Ванга е умряла от тежка форма на рак на гърдата. Великата ясновидка си е отишла безусловно за няколко месеца от онкологичното заболяване. Това разкрива нейната племенница Красимира Стоянова.

Поругаването на фантазията да съгради черква по метода и на мястото, което е мечтала, довежда до рак на гърдата и гибел петричката гадателка Ванга, описа Красимира. Пророчицата е считала това, което се прави под водачеството на Светлин Русев за " езическо капище ", за " масонска изработка " и от напрежението се е отключила подлата болест, прибавя най-близката й родственица. Напомняме, че Ванга е била много набожна, дори е пробвала да влезе в манастир, само че не е позволена за послушница заради своята заложба и поличба да вижда в предишното и в бъдещето.



1996 година Ванга с племенницата си Красимира Стоянова

Волята на гадателката е била черквата да бъде същинска, християнска, православна, освен това оттатък реката, а не посред мочурище, да няма противен монумент. " Не знам по какъв начин я накараха ", оплаква се племенницата пред Нова. При това Светлин Русев и неговата компания, обединени във фондация употребяват нейните лични пари, както прецизира Красимира Стоянова. Тя пита " къде отидоха парите ", с което загатва за грандиозни злоупотреби на тези, които години наред употребяхваха Ванга, с цел да разпространяват себе си.

Същите паники мъчели и нейната вуйна: " Ванга бе доста огорчена. Затвори се в себе си, разболя се и си отиде за нула време ", споделя Стоянова. Така разказва тя като свидетел края на една от най-легендарните българки. " Това напряко я унищожи. Знаеше, че си отива. И си отиде тъжна ", заключава най-близката родственица на митичната петричанка.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР