Ванели Божкова! Обичам те толкова много! Нямам търпение да прекарам

...
Ванели Божкова! Обичам те толкова много! Нямам търпение да прекарам
Коментари Харесай

Мистър България 2009 предложи брак на колене

„ Ванели Божкова! Обичам те толкоз доста! Нямам самообладание да прекарам остатъка от живота си, пробвайки се да те накарам да се усмихнеш. Ти си моят еднорог и моят ангел ".

 С тези думи на колене световноизвестният манекен и Мистър България 2009 Мартин Мартинов предложи брак на русокосата си обичана в един от най-хитовите заведения за хранене във Флорида. На ръката на хубавицата изгря пръстен с елмаз, а тя вълнуващо отговори с „ да “. Влюбената двойка е дружно от съвсем година и половина, излиза наяве от община фотоси в Instagram, а момичето е българка, която от години живее в Щатите.

Мартин Мартинов също живее от години в Съединени американски щати , откакто направи шеметна кариера като манекен, взел участие десетки фешън ревюта на най-изтъкнатите дизайнери. В момента той работи във френски ресторант където се грижат за уюта и положителното въодушевление на всички посетители, измежду които звезди от целия свят.

Плевенският модел бе участник и българския Вип Брадър през 2014 година. Тогава той описа забавни детайлности от свалките си с Жени Калканджиева и годежа с Мис България 2002 Теодора Бургазлиева, писа България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР