Вандалски прояви в навечерието на Рождество. За втора поредна година

...
Вандалски прояви в навечерието на Рождество. За втора поредна година
Коментари Харесай

Откраднаха част от коледната украса в София и Перник

Вандалски прояви в навечерието на Рождество. За втора поредна година в София откраднаха агнето от сцената на Рождество пред храма " Света Неделя ", осведоми. Извършителят към момента е незнаен. По данни на очевидци вандалският акт е осъществен сред 22 и 23 декември.

Миналата година преди Коледа агнето изчезна единствено седмица след построяването на сцената. Фигурата е направена от шпертплат и подбудите на крадеца не са ясни. Яслата е построена със средства на Софийската митрополия.

В Перник общинските камери за видеонаблюдение запечатаха кражба на елха от украсата в подлеза при жп гарата. На записа се виждат две лица - едното от които краде елха, част от коледната декорация в подлеза при жп гара Перник.

Видеозаписът, изработен през вчерашния ден сутринта малко преди 04:30 ч. ще бъде предаден на органите на реда, с цел да бъдат открити и глобени лицата, които разрушават общинската благосъстоятелност, показват от градската администрация.

„ Община Перник ще продължи да демонстрира обществено вандалските прояви, запечатани от над 400 камери за видеонаблюдение, които работят непрекъснато. Всеки жител носи отговорност за визията на Перник, по тази причина призоваваме всички да бъдат виновни “, показват от общината.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР