Вандалите продължават да вилнеят в пешеходния подлез от северната страна

...
Вандалите продължават да вилнеят в пешеходния подлез от северната страна
Коментари Харесай

Вандали помляха подлеза до Тунела

Вандалите не престават да вилнеят в пешеходния подлез от северната страна на Тунела и до този миг няма нито един хванат и осъден макар армията чиновници на Министерство на вътрешните работи,  Общинска защита и Общинска полиция. " Марица " няколко пъти сигнализира за казуса, само че среднощните нападения явно не престават. Вътрешните загради, боядисани преди една година в бяло, са поломени. Един квадратен метър от гипсокартон не е оживял. Подлезът мирише на непочистена градска тоалетна и с всеки ден става още по-неприятен за прекосяване.

В община Пловдив имаха желание това подземно оборудване да стане различен туристически маршрут от квартал " Капана " към Стария град по време на Европейска столица на културата. С тази цел направиха ремонт, въпреки и козметичен, след което окачиха рекламни табла. Днес туроператорите даже и не мислят да водят туристи по този злокобен път.

Кметът Иван Тотев неотдавна призна, че се чудят дали да подхващат нов ремонт, защото  към този момент са безсилни да се оправят с хулиганите. Другият вид, който се разисква, е да инсталират видеокамери в подлеза.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР