Вандали поругаха със знака на руската армия емблематичния козел на

...
Вандали поругаха със знака на руската армия емблематичния козел на
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Путинисти поругаха Младежкия хълм, не пожалиха емблематичния козел

Вандали поругаха със знака на съветската войска емблематичния козел на Младежкия рид. За това алармира засегнат жител до TrafficNews. От фрагменти изпратени до медията ни излиза наяве, че „ Z “ се е появил и върху част от скалните формирания на хълма. С червен спрей са надраскани и част от кошчетата за отпадък в региона.
Прочетете още
„ Путинисти поругаха Младежкия рид. На голям брой места в обичания на всички парк има изрисувани с червен спрей знаци Z - знакът на съветската експанзия в Украйна. Явно в Пловдив има задоволително душевен повредени човеци, които освен утвърждават терористичните дейности на Путин, само че и са подготвени да цапат и разрушават обществена благосъстоятелност, с цел да пропагандират омразата си “, разяснява пловдивчанинът.

Същите знаци са богато издраскани и на Бунарджика от подстъпите към върха му, споделя той и добавя, че „ очевидно там се смята за обикновено и е част от култа към окупационната непозната войска “.

Всъщност вандализъм от този вид не е непознат на Пловдив и естествени забележителности, каквито са тепетата, стават чест обект на посягане. На разнообразни места могат да бъдат видяни разнообразни знаци и знаци, обрисувани със спрей, а битката на Община Пловдив с казуса е дълготраен.

От началото на съветската инвазия в Украйна пък в границите на града могат да бъдат видяни и значително украински флагове, изрисувани върху обекти в символ на поддръжка към воюващата страна. На места те са „ задраскани “ с огромен „ Z “ от жители, явно подкрепящи дейностите на Русия.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР