Вандали атакуваха с камъни автобуси в столичния квартал Христо Ботев.

...
Вандали атакуваха с камъни автобуси в столичния квартал Христо Ботев.
Коментари Харесай

Вандали трошат рейсове с камъни, ранен е шофьор

Вандали нападнаха с камъни рейсове в столичния квартал " Христо Ботев ". Има ранен водач. Заради честите офанзиви против колите на градския превоз в региона, общински съветници желаят смяна в маршрута на рейсовете.

Счупени стъкла и порти на три рейса - такава е равносметката след нощта на Хелоуин в столичния квартал " Христо Ботев ". Местните хора описват, че маскирани младежи са хвърляли камъни по транспортните средства. 

" Видях по какъв начин замерват с камъни освен по автобусите, само че и ТИР-ове и коли ", разяснява един от очевидците на вандалските прояви.

Това е следващото нахлуване над рейсове от градския превоз в региона.  " В придвижване се случва, счупени са на два от рейсовете страничните салонни стъкла и на един от рейсовете крило на врата ", разясни шефът на гараж " Малашевци " Кирил Георгиев.

По същата линия, само че на другата последна спирка, пасажер е потърсил разпра с водач, при което е потърпевш лидерът.

Заради зачестилите вандалски прояви против рейсове на градския превоз в квартал " Христо Ботев " ръководителят на транспортната комисия в столичния общински съвет Карлос Контрера ще внесе предложение за смяна на маршрута на линия 79. 

" За последните три месеца имаме по тази линия 7 транспортни средства, които са били потрошени по този метод. Единият от рейсовете е ударен с камък навръх мястото, където би трябвало да седят хората с увреждания и майките с децата. Моето предложение е маршрутът на рейс 79 да бъде съкратен, откакто толкова ги нервира ", акцентира той пред " България он Еър ". 

Жителите на квартал " Христо Ботев " описват, че в случай че останат без градски превоз, това ще бъде проблем за всички
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР