Ванчето ще се бори с корупцията и кражбите, ама не

...
Ванчето ще се бори с корупцията и кражбите, ама не
Коментари Харесай

Ванчето ще се бори с корупцята и кражбите,ама не казва парите за нейната кампания от къде идват…

Ванчето ще се бори с корупцията и кражбите, но не споделя парите за нейната акция, раздавани с лекост, от кое място идват. Това написа в ядосан коментар във Facebook Калина Андролова.

SafeNews публикува текста без редакторска интервенция:Ваня е нападателна. С експанзия в политиката не се получава. Не гледаме диспути, с цел да ни се кара Ванчето, изцяло самозабравила се, още малко и ще ни набие от екрана. Жената претърпява „ славата си “ като болест. Fide sed cui vide! Откъде идва това кряскане, тази свръхстраст?! Прескачането на стълбите в тичането към върха форсира последващото рухване от горната страна надолу. Няма потребност да се приказва яростно, заядливо и на пердах. Когато си мостра за прокси, което може да бъде извадено в някакъв миг, само че единствено в случай че пожелаят огромните играчи (срещу които сякаш се бориш), би трябвало по-спокойно да приказваш. Аман от подправени планове! Какъвто елита, такива и плановете му. Чалгаджийска работа. Сега узнавам, че спонсорите на Ванчето се били разочаровали от нея. По-вероятно е да се вършат на разочаровани, тъй като с трици билбордове не се разполагат. Ванчето ще се бори с корупцията и кражбите, но не споделя парите за нейната акция, раздавани с лекост, от кое място идват. Никой не би дал и един лев за нея, в случай че не са грабени пари от страната. Този номер с щедростта в България го знаем. раздават едни милиони от милиардите, които са присвоили. Политиката се трансформира в отвратителна машинация, в произвеждане на посредствени планове, употребени за персонални войни. Всъщност това стартира с десните декорни политически артикули (да не ги изброявам), мина през радевите пепейства и клоунски планове, които разсипаха страната, и сега конструкторското бездарие продължава с Ванчето.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Ванчето ще се бори с корупцята и кражбите,ама не споделя парите за нейната акция от къде идват… 27.05.24 09:55 НА ЖИВО: Заседание на парламентарната асамблея на НАТО 27.05.24 09:37 Васил Терзиев безапелационен: Обществените пространства и парковете би трябвало да дават отговор най-добре на потребностите на жителите на града 27.05.24 09:11 ЕКСКЛУЗИВНО: Запис N5 от КЕШ АФЕРАТА Атанасов, Петков и преодоляването на службите 27.05.24 08:37 Сега посредством измислената „ тайванска нация “ се прави опит да се направи от Тайван вид на анти-Китай 27.05.24 08:07

SafeNews напомня, че Ваня Григорова ще е лидер на три листи за идните парламентарни и европейски избори на 9 юни. Тя застава отпред в листата на коалиция „ Солидарна България “ за евроизборите, на листата с претенденти за народни представители в 25 МИР-София и в Пловдив.

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР