Вальо Михов е на 64, но още има шеметен успех

...
Вальо Михов е на 64, но още има шеметен успех
Коментари Харесай

Не се спря! Вальо Михов кръшка със засукана блондинка?

Вальо Михов е на 64, само че още има замайващ триумф измежду дамите. Малко представителки на нежния пол са способни да устоят на донжуанския му сексапил, а последното му завладяване е засукана омъжена русокоска, научи HotArena.

Онзи ден именитият бонвиван и някогашен началник на БФС повози ефектната русокоса дама из улиците на София с мощния си черен „ Ягуар ”. Двамата в купето на лимузината въобще не подозираха, че по същото време към тях бяха насочили обективите си папараците на „ Уикенд ”.   

За срещата си с хубавицата върлият цесекар се беше изтупал от главата до петите в алено. В цвета на обичания му тим беше и костюмът му, и мокасините му. За контрастност русокоската пък беше напълно в синьо.

Михов паркира колата с баровския номер Сухопътни войски 4444 АК на тротоара пред първокласна къща на пъпа на столицата, където го чакаше мъж на междинна възраст с две предложения за идното честване на 75-годишнината на легендата на „ Левски ” Георги Аспарухов. Тържеството в памет на Гунди е на 4 май. Вальо ще е специфичен посетител на мероприятието, защото е единственият цесекар, притежаващ акции от „ синия ” тим. Михов излезе от първокласния си „ Ягуар ”, с цел да вземе поканите, а придружителката му остана в колата. За неин шанс славният футболен активист не се забави дълго и скоро двамата още веднъж бях на път.
Докато госпожата чакаше известния си придружител да се върне в автомобила, смъкна брачната си халка . Каква ли е повода да махне брачното украшение? Че татуираната млада дама е омъжена, подсказваше и още нещо – тя се стараеше да не бъде видяна в колата на Михов от който и да било. За да се прикрие от любопитни погледи, русокосата красавица беше свалила ниско седалката си и от самото начало се возеше залегнала.

С непознатата жена на борда, носителят на медал „ Стара планина ” се прояви като много необмислен водач . Вальо наруши закона, навлизайки с лимузината си в бус лентата. В това платно могат да се движат само возилата на столичния публичен превоз, коли за спешна помощ, полицейски коли и пожарни, само че поради натоварения трафик ВИП водачът реши да погази правилника. За издънка като неговата КАТ постанова солени санкции, а може да се стигне и до лишаване на свидетелството за правоуправление.

Карайки в бус лентата, Михов стигна бързо до крайната цел на пътуването – персоналния му офис. Канцелариите на футболния функционер се намират на първия етаж в първокласна страда в центъра на София, видяха папараците ни.

Какво са правили Вальо и русокоската в предопределените за бизнес пространства, остава мистерия . Може дамата да е асистентка на Михов и да му е пособия в някаква досадна офис работа. Други с изключение на тях в офиса нямаше, по тази причина някогашният началник на БФС трябваше да отключи собственоръчно няколко порти преди да вкара омъжената дама в бизнес покоите си. Срещата завърши към 2 часа по-късно. От офиса на звездата от „ ВИП Брадър 2016 ” русокоската излезе в чудесно въодушевление и даже на моменти се усмихваше загадъчно.  Разбира се, най-вероятно двамата имат чисто и просто настоятелен връзки. Който си мисли друго, има гузна съвест! 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР