Valve обяви още една голяма промяна в предстоящата Counter Strike

...
Valve обяви още една голяма промяна в предстоящата Counter Strike
Коментари Харесай

Counter Strike 2 ще донесе някои големи промени, които могат да означават и повече оръжия

Valve разгласи още една огромна смяна в идната Counter Strike 2.

С наближаването на стартирането на Counter Strike 2, което се чака да се случи скоро, наподобява, че Valve прави някои известия в последната минута, които напълно не са малко.

Valve се включи в Twitter, с цел да разкрие няколко промени, които ще бъдат въведени в новата версия на играта при излизането ѝ. Някои от забележителните промени включват екрана за пазаруване, който към този момент разрешава на играчите да връщат покупките си преди края на етапа на пазаруване, и замяната на аспект „ колело “ с оръжия с „ решетка “ с оръжия.

Макар, че смяната в последна сметка е козметична, опцията за връщане на покупките е доста нужна смяна в играта. Тя освен отстранява казуса, провокиран от почтено погрешно тракване, само че и подкрепя тактическите отборни тактики в границите на спортния шутър.

Тази смяна, да вземем за пример ще помогне за решаването на казуса, при който вие или различен съотборник купувате нещо при започване на рунда и по-късно чувате някой да споделя „ еко “. Това е късият и сладостен метод да се каже, че тимът би трябвало да играе пестелив рунд, в който или не се купува нищо, или се купува нещо на ниска цена като револвер P250. Вероятно всички ще умрете героичен в този рунд, само че въпреки това ще можете да спестите пари за цялостна екипировка, която може да закупите в идващия рунд и да разбиете съперника.

Най-голямата смяна, направена до момента в Counter Strike 2, е въвеждането на „ loadouts/зареждания “. Tова значи, че играчите би трябвало да изберат 4 револвера, 5 оръжия от „ междинен клас “ (пушки/SMG) и 5 пушки, с които да си основат персонално меню за закупуване.

Макар че механически зарежданията ще бъдат по-ограничени, защото ще би трябвало да оставите по 2-3 оръжия от всяка категория, в реалност това не би трябвало да се отрази прекалено много на играчите, защото множеството хора са склонни да се придържат към потреблението на едни и същи няколко оръжия всеки рунд. От друга страна, това ще ви разреши да задавате комбинации от оръжия, което значи, че към този момент можете да вземете със себе си както M4A1-S със заглушител, по този начин и M4A4.

Въпреки че измененията не са толкоз основни, те могат да значат, че Valve има огромни проекти за бъдещето. Всъщност тази смяна може да значи, че Valve възнамерява да добави още оръжия в Counter Strike 2 в бъдеще и не желае да претрупва играчите с прекалено много благоприятни условия преди всеки рунд.

Като цяло тези промени наподобяват като позитивна стъпка напред за бъдещето на Counter Strike. Какво мислите вие за тези промени? Споделете с нас в мненията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР