Валтер Мадзари иска действащият шампион в Серия А Наполи да

...
Валтер Мадзари иска действащият шампион в Серия А Наполи да
Коментари Харесай

Мадзари: Наполи ще промени тенденцията през новата 2024-а

Валтер Мадзари желае настоящият първенец в Серия А Наполи да промени наклонността да реализира неубедителни резултати и да стартира 2024 година с победа срешу някогашния му клуб Торино в неделя.

Наполи завоюва първо Скудето от 1990 година насам предишния сезон, само че сега заема осмо място, откакто загуби четири от последните си седем мача, като за последно записа нулево тъждество предходната седмица вкъщи против Монца.

Защитата на купата наподобява много сложна задача, защото водачът Интер към този момент е с преднина от 20 точки, само че Мадзари просто желае неговите футболисти да демонстрират по-добри резултати на почитателите.

" Бих желал наклонността да се промени през 2024-а и съм убеден, че през новата година можем да се оправим по-добре, в сравнение с в последните мачове. Съжалявам, че тимът е в тази обстановка, тъй като против Монца създадохме толкоз доста положения и заслужавахме да победим. За страдание, се провалихме, не във връзка с творчеството, а във връзка с завършващото подаване ", сподели той на конференция.

62-годишният Мадзари е за повторно отпред на отбора, само че към момента има незавършена работа на Стадио " Диего Армандо Марадона ".

" Лично аз се усещам като вкъщи си в Неапол и нещото, което ме кара да се усещам зле, е, че до момента не съумях да направя това, което реализирах в първия си престой. Чувствам се длъжен на почитателите, които ми демонстрират обич всеки ден. Ще се опитам да предам същото възприятие на моите играчи и съм уверен, че позитивният поврат ще пристигна скоро ", разяснява той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР