Вълнуваща комбинация от самба, хаус, регетон и поп ни подарява ...

Вълнуваща комбинация от самба, хаус, регетон и поп ни подарява

Калин Вельов и "Бразилейро" - смес от самба, хаус, регетон и поп музика

Вълнуваща композиция от самба, хаус, регетон и поп ни подарява артистът Калин Вельов с новата си ария "Бразилейро ". Тя е част от интернационалния му план "Амазония ".

"Бразилейро " на португалски значи бразилец, простичко. Текстът на всички песни от "Амазония " са написани от Лариса Франклин, която в действителност е хореограф, певица, текстописец. Тя е от Рио де Жанейро. Музиката е моя ", описа Вельов в "България заран ".

"Най-интересното е колаборацията с DJ. Повече време ми лиши да доближи до българските DJ, който е и музикален продуцент - Danny Slim ", уточни още той пред

Вельов чака след година албумът да е приключен. Клипът към новата му ария е сниман на Южното Черноморие. Участващите в плана "Амазония " актьори са 7-8. Зависи от сцената и момента на представянето. Музикално-танцувалният план е отворен.

"Благодарение на всеобщата имунизация и "зелените документи " хората по света към този момент мислят по какъв начин да излязат от икономическата рецесия и вървят напред. Всички мои познати от останалата част на Европа споделят, че животът към този момент тече и няма рестрикции. Там хората на 80-90% са имунизирани, би трябвало да вървим по този път. Година-две ще забавим движение, изоставаме ", сподели за край Вельов.

Източник: dnes.bg