Вълнението нараства за Големия национален фестивал 2024 г., където ще

...
Вълнението нараства за Големия национален фестивал 2024 г., където ще
Коментари Харесай

Изберете победител с вашия Daily Mirror този Голям национален фестивал от четвъртък до събота

Вълнението нараства за Големия народен фестивал 2024 година, където ще забележим най-новата глава от историята на надпреварите. Вътре във вашия Daily Mirror в четвъртък, 11 и петък, 12 април 2024 година ще намерите пакетиран 12-страничен извадък на Aintree, а в събота, 13 април, не пропускайте невероятните 16 страници, които покриват всичко, което би трябвало да знаете за Голямото национално съревнование. ПЛЮС ще намерите страхотни предложения за читатели във вашия вестник всеки ден от фестивала.

Проведен на историческия хиподрум Aintree, Големият народен фестивал дава обещание три дни невероятни надпревари от най-хубавите бегачи и ездачи от Но кой ще запише името си в богатата история на надпреварата?

Не пропускайте прозрения от именития осведомител на Daily Mirror Newsboy, прочут още като Дейвид Йейтс, който може да се похвали с необикновен връх в намирането на спечелилите в в действителност огромни надпревари. Той беше единственият вестникарски осведомител, който съумя да уточни Хюик, побе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР