Вълнението на Меган Маркъл да краси корицата на списание Vanity

...
Вълнението на Меган Маркъл да краси корицата на списание Vanity
Коментари Харесай

Корицата на Меган Маркъл, която разгневява Двореца още преди годежа с принц Хари

Вълнението на Меган Маркъл да краси корицата на списание Vanity Fair през октомври 2017 година се разсейва съвсем незабавно откакто броят се появява по будките и провокира отвращение както от кралското семейство, по този начин и от самата актриса.

Това разбираме от новата книга на кралския биограф Том Бауър, „ Отмъщението: Меган, Хари и войната сред Уиндзорите “ . В фрагмент от нея, оповестен от The Times of London, английският създател изяснява, че Маркъл е получила експлицитни указания какво може и не можех да загатна за нашумялата история.
 Меган Маркъл по аления килим преди да стане херцогиня  Меган Маркъл по аления килим преди да стане херцогиня  Меган Маркъл по аления килим преди да стане херцогиня  Меган Маркъл по аления килим преди да стане херцогиня
Бауър, изтъкнат проверяващ публицист в Обединеното кралство, твърди, че на бъдещата тогава херцогинята на Съсекс са дадени прецизни заповеди да страни от няколко чувствителни тематики: Доналд Тръмп, расовия ѝ генезис и връзката с принц Хари . Всъщност Бауър твърди, че PR екипът на Хари е настоял принцът да не бъде споменаван в изявлението, споделя.

Смята се, че вместо това материалът е трябвало да се концентрира върху филантропската активност на Меган и 100-ия епизод на нейния хитов сериал „ Костюмари “ . Но при неминуем въпрос за връзката си с Хари актрисата дава отговор: „ Ние сме двойка. Влюбени сме “ .

Когато броят на списанието излиза, заглавието от корицата е: „ Тя е просто луда по Хари! Меган Маркъл и неочакваният искра на прожекторите поради това, че си момиче на принц Хари. “

Според Бауър Това заглавие явно провокира гнева на Меган и внася безпорядък в Бъкингамския замък. В книгата, която следва да излезе на 21 юли, Бауър изяснява, че Меган отприщва гнева си върху своите PR-и в Съединени американски щати - компанията за връзки с обществеността Sunshine Sachs, която също авансово излага условията си към Vanity Fair пределно ясно. Пред публицистите обаче се появява спънка.

„ Sunshine Sachs изиска списанието да удовлетвори условието на Меган да бъде показана като човеколюбец и деятел, без да обмисли един проблем: при прецизното си изследване Vanity Fair не съумява да откри доказателства за нейната световна филантропска активност и активизъм “ , написа за Меган биографът.

Що се отнася до кралските особи, съгласно създателя на книгата изявлението им основава изрично мнение за Маркъл.

„ Интервюто провокира сензационни реакции “ , написа Бауър. „ Меган беше употребила връзката си с Хари, с цел да популяризира себе си. Холивудизацията на кралското семейство подпечата ориста на Меган като избраница на Хари. “
 Имаш ли Меган Маркъл в фамилията? Ето по какъв начин да я разпознаеш и защо да внимаваш  Имаш ли Меган Маркъл в фамилията? Ето по какъв начин да я разпознаеш и защо да внимаваш  Имаш ли Меган Маркъл в фамилията? Ето по какъв начин да я разпознаеш и защо да внимаваш  Имаш ли Меган Маркъл в фамилията? Ето по какъв начин да я разпознаеш и защо да внимаваш
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР