Вълнението и притесненията могат да охладят и най-силната страст и

...
Вълнението и притесненията могат да охладят и най-силната страст и
Коментари Харесай

Страховете при секс с нов партньор

Вълнението и терзанията могат да охладят и най-силната пристрастеност и да съсипят връзката ви. Ето по какъв начин да ги преодолеете съгласно flagman.bg:
Неувереност в себе си
Уж всичко е наред, само че в главата ви непрекъснато се въртят мрачни мисли: „ Дали няма да се изплаши, като ме види без грим? ", „ Ще забележи ли целулита ми ", „ Няма ли да ме намерения за прекомерно разкрепостена? " „ Правя ли всичко вярно? "... Всичко това се дължи на нерешителност в себе си. Най-често стандартите се коренят в лъскавите списания и филмите, които задават модела за идеалното тяло. За да се спасите, е нужно да заобичате личното си тяло. Ако се безпокоите по какъв начин изглеждате, ще предадете това чувство и на колегата си. Вероятно измежду приятелките ви има такива, които не са с идеални форми, само че не им пука - и имат тълпи от обожатели. Важно е не по какъв начин изглеждате в леглото, а удоволствието, което ще изпитате. А в случай че се боите, че ще извършите нещо неправилно, това значи, че самооценката ви е ниска и сте подвластни от мнението на близките.

Какво да вършиме?

Силата на страха е правопропорционална на доверието към себе си. В последна сметка - сътрудникът ви евентуално също се тормози - и не си мисли за вашия целулит, а за личното си положително показване. Постарайте се да се освободите съзнанието си и да се наслаждавате на страстите. Съсредоточете се върху другия, не върху себе си - значимото е не какво вършиме и по какъв начин изглеждате, а какво изпитвате. Страстта, позитивните страсти и самоувереността безусловно ще се предадат и на колегата ви. Не мислете за бъдещето, концентрирайте се върху сегашния миг.
Големи упования
Колкото повече ни харесва колегата, толкоз по-високи са упованията към първия секс. Не вдигайте летвата прекомерно високо, с цел да се предпазите от отчаяние, което ще съсипе връзката ви. А и ще ви попречи да се отпуснете.
Какво да вършиме?
Истината е, че първият секс с нов сътрудник рядко е необикновено преживяване. И двамата се вълнувате, не се познавате добре и... всичко завършва по-бързо от плануваното. Но в случай че сред вас няма прочувствени бариери, бързо ще повторите опита и се ще насладите пълноценно един на различен.
Липса на доверие
Психолозите настояват, че за полова непосредственост е нужен нравствен контакт. Ако не сте постигнали взаимно доверие, нищо чудно да изпитвате мощно неспокойствие и даже боязън. За това се изисква време, обаче доста хора не желаят да чакат, а бързат да изконсумират пристрастеността си. След което се усещат разочаровани. Ако ви липсва доверие в колегата, допустимо е да се появят подозрения, че той ви употребява - което няма да се отрази добре на половия ви живот.

Какво да вършиме?

Емоционалната непосредственост е залог освен полови взаимоотношения, само че и за постоянна връзка. Затова би трябвало на първо място да изясните какво чувствате по връзки на този мъж. Обаче в случай че макар старанията на половинката ви продължавате да изпитвате боязън и подозрения, може би сте прекомерно мнителна и просто би трябвало да се научите да се доверявате на хората към себе си. Не таете обиди в себе си, простете и живейте в сегашното. Но без значение от съответния случай, в случай че изпитвате съществени терзания, е по-добре да не се обвързвате с този човек. Защото нищо не е по-важно от персоналното ви успокоение и благополучие.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР