Вълната от съпричастност след нападението на бургаския ученик Илия прерасна

...
Вълната от съпричастност след нападението на бургаския ученик Илия прерасна
Коментари Харесай

Добрата новина: Роднина на пребития Илия със страхотна инициатива в помощ на нуждаещи се от кръвопреливане

Вълната от съпричастност след нападението на бургаския възпитаник Илия прерасна в нещо по-голямо, заяви за Burgas24.bg Стойчо Добрев, който е родственик на момчето. Младият бургазлия е признателен на всички, които се отзоваха да дарят кръв и по този метод избавиха живота на Илия. Днес той е уверен, че може да помогне на десетки други нуждаещи се от кръвопреливане.
Ето какво написа до Burgas24.bg младежът, който е създател и съосновател на няколко интернет портала, фейсбук страници и групи, основани за безплатна помощ на всички нуждаещи се хора в България.
На 21.02.2018 год. създадохме фейсбук страницата "Дари Кръв - Спаси Живот " за да помогнем на едно момче и наш родственик от гр.Бургас - Илия Веселинов Стоянов, което се нуждаеше от кръвопреливане. След сполучливата акция, с помощта на всички положителни хора и най-много на медиите, ние взехме решение да запазим страницата и успяхме да създадем за 5 дни, още няколко сполучливи акции. 
Страницата стана много известна, само че нашите благоприятни условия се изчерпаха до тук. Има доста хора, които желаят безплатно да дарят кръв, само че не можем да намерим тези, който имат потребност от нея! Молим всички вас, уважаваните медии да помогнете на всички българи, който се нуждаят от кръвопреливане!
Молбата ни е да разпространите, че търсим хора който се нуждаят от кръв и кръвопреливане изцяло безплатно, а ние ще се опитаме на помогнем на всички нуждаещи се! Ние не желаеме нито пари, нито популярност. Ние сме съпричастни, ние желаеме да помогнем. Молим да ни подкрепите!
За да има цялостна бистрота към нашата молба и акция, ще споделя цялата информация от която имате потребност:
e-mail:[email protected]
Facebook страница: https://www.facebook.com/DariKravSpasiJivot/

Други фейсбук страници и групи:

1. Зов за помощ: https://www.facebook.com/groups/ZOV.ZA.POMOSHT

2. ДАРИ НЕНУЖНА ВЕЩ: https://www.facebook.com/groups/darinenujnavesht

3. ЗОВ ЗА ПОМОЩ (страница): https://www.facebook.com/zovzapomosht.bg
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР