Вълната от престъпност в цялата страна се доближи до дома

...
Вълната от престъпност в цялата страна се доближи до дома
Коментари Харесай

Мъж се размина на косъм от евентуална смърт при опит за кражба на кола: „Не знаех дали ще се опитат да ме ударят отново“

Вълната от престъпност в цялата страна се приближи до дома за един мъж от щата Вашингтон, откакто неговият видеозвънец Ring го предизвести за интензивност на алеята му рано сутринта предходната сряда.

Ерик Смит от Puyallup, покрай Такома, беше очевидец по какъв начин двама мъже се опитваха да откраднат пикапа му камион. Той сподели на Fox News, че когато погледнал на открито и видял вратата на камиона си отворена, той заречен да не се трансформира в най-новата статистика за жертви на закононарушения.

Смит сподели, че всекидневно вижда истории и онлайн изявления, включващи съседи, които описват за своите контакти с от ден на ден нагли нарушители.

„ Винаги виждам картата, с цел да видя дали е покрай мен. И… не е. Но просто се случи онази нощ. И това беше обстановката, в която попаднах, " сподели той в понеделник в " The Ingraham Angle. "

Смит се втурна към предната си алея и се натъкна на мъж, който ровеше в камиона му от страната на пасажера, до момента в който различен човек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР