Вълна от упреци заля фолк певицата Галена заради нейните собствени

...
Вълна от упреци заля фолк певицата Галена заради нейните собствени
Коментари Харесай

Скандал! Спипаха Галена в лъжа

Вълна от упреци заля фолк певицата Галена поради нейните лични несъгласия.

Звездата е възмутена от обстоятелството, че са я създали лице на отслабващ артикул без нейно познание и без да й е заплатено, а към компанията, която го популяризира, са отправени голям брой поръчки, съобщи HotArena.

Драмата обаче не свършва дотук. През последните месеци певицата полугола популяризира марка цигари в профила си, който се гледа от доста подрастващи нейни почитатели. Най-възмутителното е, че пайнерката даже не е пушачка. Вижте мощно тушираните и нагласени фотоси по какъв начин подчертават на отворената кутия цигари. Певицата в никакъв случай не е пушила и рекламата на цигари е само за финансови облаги. Не демонстрират персонален избор и метод на живот. Нещо, което за жалост не е станало с хапчетата за намаляване. Всеки неин почитател четящ публикацията би се усъмнил в достоверността и още първоначално.

Цялата тази публичност и отвращение от страна на певицата води до мисълта, че Галена не е срещу грозните злословия, обиди, наречия по неин адрес, а безплатната реклама на неин тил е казусът. Започваме да се замисляме дали всички досегашни грозни и някои даже неуместни изказвания по неин адрес са правилни, сигнализират читатели
тагове Галена неистина  Скандал! Спипаха Галена в неистина
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР