Вълна от съпричастност към семейството от Кардам, което загуби едно

...
Вълна от съпричастност към семейството от Кардам, което загуби едно
Коментари Харесай

Събират помощи за близките на починалото дете от Кардам

Вълна от съпричастност към фамилията от Кардам, което загуби едно дете, а други две се озоваха в болница на ръба на живота след подозрение за отравяне, съобщи NOVA.
Родители от учебното заведение на умрялото момче в Генерал Тошево популяризират кутии за дарения, а акцията притегля от ден на ден искащи да оказват помощ.
Жителите на града са потресени от изискванията, в които живее фамилията. Досега обаче никой не е знаел какъв брой тежко е ситуацията им, тъй като те в никакъв случай не са желали помощ.
"Синът ми познава умрялото момче. Той ме подтикна да стартира идеята. Събираме топли облекла и обувки. Ще им занеса камина. Един човек заплати им занесе дърва”, съобщи пред Нова тв Вили Димитрова, основател на акцията.
Децата на са 13, 5, 4, 7 и на 11 години.
Димитрова призна, че съседка на фамилията е споделила от какво имат потребност. "Като цяло имат потребност от всичко, даже и печката им не работи добре ", призна Димитрова.
Адриан Стоянов е различен от основателите на акцията. Той изясни, че става въпрос за българско семейство и поради това би трябвало да му се помогне.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР