Вълна от новаторски решения се разкрива от нови участници, които

...
Вълна от новаторски решения се разкрива от нови участници, които
Коментари Харесай

Този конкурент на Polygon, чиято цена е $0.08, може да надмине пазарната капитализация на MATIC през 2024 г.

Вълна от реформаторски решения се разкрива от нови участници, които се стремят да трансформират траекторията на криптовалутната промишленост.

Според някои анализатори измежду тези новатори, Retik Finance се обрисува като мощен кандидат против Polygon (MATIC). На скромна цена от $0.08 по време на 6-ти стадий от предварителната си продажба, Retik Finance притегли доста внимание, като специалистите от сектора плануват капацитета ѝ да надмине пазарната капитализация на MATIC до 2024 година



Преглед на Retik Finance (RETIK)

Компанията Retik Finance, чийто слоган е “Овластяване на финансите, обезпечаване на независимост ”, навлезе на сцената със смела визия. В основата на нейната задача е убеждението, че бъдещето на световната търговия е в обезпечаването на опция за универсално харчене на криптовалута.

Платформата вкарва революционна крипто DeFi дебитна карта, построена по отношение на Web 3.0 Wallet технологията, предлагайки на потребителите безпроблемен и ефикасен способ за потребление на техните криптоактиви в международен мащаб. В основата на философията на Retik Finance е концепцията за децентрализация на финансите. Платформата има за цел да преодолее пропастта сред обичайните финансови системи и света на криптовалутите.

Retik Finance се стреми да реализира това, като размени медиаторите на трети страни, като банки, със сигурни и ефикасни смарт контракти. Тази смяна дава обещание освен нараснала бистрота, само че и финансова среда, построена въз основата на доверието на своите консуматори. Един от първичните индикатори за капацитета на Retik Finance бяха сполучливите стадии на предварителната му продажба.

При цена от едвам $0.08 по време на стадий 6 на предварителната продажба, планът натрупа впечатляващите $11.1 милиона в средства. Този ранен триумф освен удостовери концепцията на платформата, само че и притегли забележителен приток на вложители, допринасяйки за възходящия подтик зад Retik Finance.

Одит от Certik и надеждност

Допълнително равнище на надеждност към плана прибавя фактът, че Retik Finance е минала през повсеместен одит от Certik, известна компания за сигурност на блокчейн. Успешното довеждане докрай на този одит освен акцентира уговорката за сигурност и надеждност, само че и дава на евентуалните вложители убеденост, че Retik Finance е план, построен на солидна основа.

Екосистемата на Retik: Цялостен метод към финансите

Retik Finance не е просто единично предложение, а цялостна екосистема, предопределена да даде опция на физически лица и предприятия в международен мащаб. Портфейлът Retik Wallet, DeFi дебитните карти и Retik Pay образуват интегрирана система, която безпроблемно сплотява цифровите и обичайните финанси.

В центъра на тази екосистема е токенът $RETIK, настоящ като основа, която предизвиква финансовата самостоятелност, ръководството и ангажираността на потребителите. Retik Finance се нарежда стратегически в главните платформи за следене на криптовалути като CoinMarketCap и CoinGecko.

Освен това платформата разгласи проектите си да бъде записана на огромни тържища през третото тримесечие на 2024 година Този стратегически ход е на път да ускори известността, достъпността и комерсиалната ликвидност на Retik Finance, като евентуално я катапултира в лигата на главните играчи в криптовалутното пространство. Експертите в бранша на криптовалутите наблюдават от близко траекторията на напредък на Retik Finance. С нейната непрекъсната инерция, новаторски решения и проекти за огромни борсови листвания, има все по-голям консенсус, че Retik Finance може да събере мощ и да се опита да надмине пазарната капитализация на Polygon (MATIC) до 2024 година

Полезността над меметата: Диференциран метод

В сфера, която постоянно се характеризира с хайп и спекулативна пристрастеност, Retik Finance се отличава с възприемането на тактика за напредък, ориентирана към полезността. За разлика от доста токени, които разчитат на маркетингови трендове и мемета за привличане на вниманието, токенът $RETIK набира утвърждение и инерция въз основа на практическите си полезности в границите на платформата. Подходът освен покачва доверието в токена, само че и се съгласува с по-широката наклонност в пространството на криптовалутите към действителни случаи на приложимост.

Заключение

Тъй като Retik Finance се обрисува като сериозен кандидат в криптовалутния пейзаж, сцената е готова за евентуален конфликт с одобрени играчи като Polygon (MATIC). С атрактивна цена от $0.08 по време на предварителната продажба на стадий 6, Retik Finance е потвърдила своите качества посредством сполучлива фаза на набиране на средства, одит от Certik и цялостна екосистема, която има за цел да предефинира бъдещето на финансите.

Ако Retik Finance продължи своята траектория на нововъведения, приемане от потребителите и стратегически партньорства, вероятността да надмине пазарната капитализация на MATIC през 2024 година може да се окаже не просто смела прогноза, а действителна опция.

Тъй като вложителите и запалянковците с неспокойствие чакат развиването от пътешествието на Retik Finance, едно нещо е несъмнено – пейзажът на криптовалутите се развива, а Retik Finance е подготвена да играе определяща роля в оформянето на неговото бъдеще.

Кликнете тук, с цел да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР