Вълна от неудобрение след предложението на Кирил Петков към българските

...
Вълна от неудобрение след предложението на Кирил Петков към българските
Коментари Харесай

Г-н премиер, виждате ли в България колко народ изнемогва

Вълна от неудобрение след предлагането на Кирил Петков към българските жители да дарят по една заплата за оръжие за Украйна. За акцията му даже бе оповестена и дарителска сметка.

Слави Михайлов, който е ръководител на националното съдружие на сираците в България изрази своето противоречие с самодейността и се обърна към Петков.

“Г-н министър председател, виждате ли в България, какъв брой народ изнемогва! Колко благотворителни акции има за лекуване на деца, небогати възрастни хора? Аз и мои другари и съидейници над три месеца се опитваме да помогнем на 29 зрелостници в неравностойно обществено състояние, които имат потребност от тоалет за празничната си бална вечер! Защо не дарите за провеждането им на техния бал средства, а вършиме дарения към Украйна за оръжия? Идея си нямате, какъв брой доста съм гневен на Вашите дейности, които са несъответстващи и по - никакъв метод не са от изгода за българските жители!

Престанете да вършите нелепости и се обърнете с лице към хората, погледнете какво се случва в благата ни татковина! Оставам с усещането, че българските жители сме оставени сами да се оправяме с нашето оцеляване! Омерзен съм от дейностите Ви на фона на немотията в страната ни!”, написа Слави на стената си във Фейсбук.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР