Вълна от гняв и недоумение се надигна в социалните мрежи

...
Вълна от гняв и недоумение се надигна в социалните мрежи
Коментари Харесай

Меси ли се Херо Мустафа във вътрешната политика на страната?

Вълна от яд и неразбиране се надигна в обществените мрежи след публикуването на фотографията от поклонението пред паметника на Роналд Рейгън през вчерашния ден в София, събрала в фрагмента дружно американския дипломат Н. Пр. Херо Мустафа и водача на ДСБ в оставка и претендент за нов мандат на поста ген. Атанас Атанасов.

Общото появяване във фотоса на двамата политици провокира неразбиране от дейностите на Мустафа, поради идната в събота Национална конференция на ДСБ, която ще излъчи или някогашния началник на Националната следствена работа, или единствената претендентка за мястото му на ръководител Цецка Бачкова.

Според симпатизанти на градската десница проявлението й 3 дни преди вота на тъмносините е явен знак, че тя поддържа мълчешком точно генерала за поста. Сред най-острите критици от символния акт на Мустафа се появи учредителят на Инициативния комитет по издигането на Лозан Панов за кандидат-президент, след това отдръпнал поддръжката си за него, журналистът и неприкрит демократ и костовист Марио Гаврилов. Ето какъв укор насочи той в навечерието на изборите в ДСБ поради кадрото от сряда:

" Не изключително позволен опит за интервенция на посолството в политическия развой у нас преди избора на ДСБ в събота. По времето на мандата на Рейгън Атанасов е бил прокурор в репресивния уред на комунистическа България. By the way, откакто мотивът е 6-ти февруари, за какво опъвате рамо на подобен човек на 9-ти, госпожо дипломат? ".

Пиарката на прясно възобновения на работа във Върховен административен съд Панов Ивет Добромирова също се включи в задочните питания към Херо Мустафа: " Съединени американски щати избира водач на ДСБ? Верно ли?! ", а мнозина подсетиха на американския дипломат биографията на ген. Атанасов и отсъдиха, че тя прави неверен избор и във връзка с явната, както я назовават, интервенция във вътрешната политика на страната, и в това да даде " рамо " таман на него в миг на бурни вътрешнопартийни за тъмносинята секта времена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР