Вълна от анонимни телефонни обаждания за поставени взривове и минирани

...
Вълна от анонимни телефонни обаждания за поставени взривове и минирани
Коментари Харесай

Вълната от телефонен тероризъм премина през цяла Русия


Вълна от анонимни телефонни позвънявания за сложени гърмежи и минирани обекти минава през днешния ден през цяла Русия. Нито едно от тях не се удостовери, само че способените служби не престават инспекциите.

Само в Москва бяха регистрирани 100 анонимни позвънявания в границите на няколко часа. Компетентните служби ревизират университети, търговки центрове, гари, летища, хотели

Това оповестиха за ТАСС от специфичните служби. „ Обектите не престават да се ревизират от кинолози и експерти по гърмежи “, съобщи източник. Заради позвъняванията общо от постройките в Москва да били евакуирани 50 000 души.

Телефонните позвънявания със закани се засечени в разнообразни райони: от Калининград на запад до остров Сахалин в Далечня изток.

Президентският представител Дмитрий Песков отхвърли да разяснява вълната от телефонен тероризъм, адресирайки казуса към спецслужбите. Оттам също се въздържат от публични мнения. Според източници от правоохранителните органи и от телефонните компании може да става дума за вирусна стратегия, задействана отвън Русия. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР