Валерия обеща да разкрие повече за това какво ще прави

...
Валерия обеща да разкрие повече за това какво ще прави
Коментари Харесай

Научи се да говориш нормален български, избухнаха феновете на Ергенът

Валерия даде обещание да разкрие повече за това какво ще прави и факт е, че в действителност се опита да го направи, само че никой не я разбра

Феновете не простиха следващата неточност на Валерия Георгиева, пише kliuki.ws. От няколко дни годеницата на Евгени Генчев се прави на забавна и се пробва да заинтригува феновете си с нов план, който приготвя, дружно със своя другарка. Валерия даде обещание да разкрие повече за това какво ще прави и факт е, че в действителност се опита да го направи, само че никой не я разбра. С дългия си неправилен пост в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм, в който сякаш изяснява с какво ще изненада почитателите си, Георгиева още повече ги разгневи.

В него тя по-скоро изяснява с какво е „ спечелила ” хората, а не с какво ще се занимава. От написаното се схваща единствено, че тя и приятелката й „ ще са поддръжка на обществото, на отворени към смяна хора ”, каквото и да значи това. Докато беше в „ Ергенът ”, рецензиите към Валерия, че не може и едно изречение вярно да сформира на български не спираха, а след обявата за новия й план, те още веднъж заваляха.

„ Изобщо не ми стана ясно с какво се занимавате и какъв е бизнес проектът ви? Много скърбя, само че в действителност не разбрах нищо ”, написа фенка на Георгиева.

„ Да пишеш толкоз доста, а да не можеш да се изкажеш на чист български език, апелирам те, с изключение на на правила, заложи и на качествено обучение ”, възмущава се друга последователка на Валерия.

„ Кой ти писа текста? Не си ти! ”, безапелационна е фенка на защитничката на животните, знаейки бедния й речник и опцията й да се показва вярно.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР