Валерия Георгиева вече спечели един риалити формат преди около година,

...
Валерия Георгиева вече спечели един риалити формат преди около година,
Коментари Харесай

След "Ергенът": Валерия Георгиева влиза в друг риалити формат

Валерия Георгиева към този момент завоюва един риалити формат преди към година, видя kliuki.ws. По сюжети тя съумя да „ завоюва ” сърцето на Евгени Генчев и да стане негова избраница.

Валерия се възползва оптимално от получената популярност. Този цирк („ Ергенът ”) обаче завърши от дълго време и скоро защитничката на животните ще бъде забравена, а това няма да се отрази добре на бизнеса на Георгиева.

Затова, с цел да не бъде забравена, Валерия ще се опита да поддържа славата си колкото се може по-дълго. А по какъв начин може да го направи? Разбира се с присъединяване си в различен нагласен риалити формат.

Въпреки „ многото си задължения ”, които Георгиева твърди, че има, и които й пречат на срещите с Евгени, Валерия ще откри време да взе участие в „ Игри на волята ”. Това споделя самата тя, отговаряйки на въпрос на собствен почитател дали би взела участие в риалити формата.

„ Би било забавно предизвикателство ”, споделя защитничката на животните. Валерия обаче е безапелационна, че в случай че „ Игрите ” са предизвикателство и би взела участие, то „ Фермата ” не е нейният формат.

„ Честно казано не мисля, че това е уместно предизвикателство за мен, защото се гледат и животни, а не бих понесла да съм очевидец по какъв начин ги убиват ”, споделя годеницата на Генчев.

Тя разкрива също, че доста обича коне, само че не язди. „ Не яхвам и съм срещу ездата. Гледам конете си просто от обич ”, споделя вманиачената по животни Валерия.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР