Валерия Георгиева успя да спечели сърцето на Евгени Генчев в

...
Валерия Георгиева успя да спечели сърцето на Евгени Генчев в
Коментари Харесай

Валерия Георгиева пак обиди Евгени: Няма по-чиста любов от тази на животните!

Валерия Георгиева съумя да завоюва сърцето на Евгени Генчев в „ Ергенът ”, само че не стопира да демонстрира, че не той е най-важният в живота й, видя kliuki.ws. Както към този момент всички схванаха, годеницата на пианиста не просто обича животните, а напряко е вманиачена по тях.

От всяко деяние на Валерия излиза наяве, че тя обича бездомните си другари повече от хората. Георгиева слага преди всичко животните, а чак по-късно хората.

Още до момента в който беше в „ Ергенът ” феновете на сантименталното предаване видяха, че Валерия е толкоз вманиачена по идеята си да оказва помощ на животните и нищо друго не я интересува, даже бъдещите й наследници са на второ място, след кучетата.

И с всеки минал ден годеницата на Евгени Генчев го потвърждава. За следващ път (съзнателно или пък не) тя съумя да обиди пианиста с дейностите си. В опитите си да събере пари за измисления си подслон, Валерия провежда всевъзможни събития и проси пари от хората. Тя продава разнообразни артикули, с цел да събере средства за животните.

Това, което направи усещане на хората обаче е не друго, а едно от посланията на артикул, предлаган от Георгиева. „ Няма по-чиста обич от тази на животните ”, написа на бутилка, която защитничката на животните предлага.

А това повдига няколко въпроса: „ Ако любовта на животните е „ най-чиста ”, то тогава любовта на Евгени по-малко „ чиста ” ли е? ”, „ Защо Валерия не си стои единствено със животните, щом тяхната обич (поне съгласно нея) е най-силна и чиста? ”.

 

 валерия

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР