Валерия Георгиева стана известна след като успя да спечели Ергенът

...
Валерия Георгиева стана известна след като успя да спечели Ергенът
Коментари Харесай

Валерия Георгиева тормози животните, за да изкарва пари

Валерия Георгиева стана известна откакто съумя да завоюва „ Ергенът ” и в този момент по всякакъв начин се пробва да „ осребри ” тази популярност, видя kliuki.ws. Още до момента в който беше в сантименталното предаване годеницата на Евгени Генчев сподели, че не просто обича животните, само че е вманиачена по тях.

Можем да кажем даже, че Георгиева „ обича ” животните повече от хората, което ясно се вижда от всяко нейно деяние. Тази вманиаченост на Валерия несъмнено вреди на животинките, които тя отглежда в т.нар си подслон. Дали той в действителност съществува, не е доста ясно, само че тя интензивно продължава да проси пари за него.

А следващият метод, с който Валерия е решила да изкара някой лев, е календар с животните от приюта. Георгиева качи видео, в което разпалено изяснява по какъв начин през последните седмици е била доста заета, подготвяйки този календар.

Феновете й обаче незабавно видяха проблем. В ръцете си годеницата на Евгени Генчев държи „ рекламното ” си куче – Рошко (онова, за което искаше пари, с цел да му купи специфична храна), а то очевидно трепери от боязън.

Последователите на Валерия незабавно се тормозиха за горкото животно и жигосаха годеницата на пианиста, че тормози животните, а не се грижи за тях, както акцентира на всички места.

„ Това куче трепери от боязън. Според мен вие нямате нито един експерт по кучешко държание и образование. Всички кучета, които показвате, наподобяват супер изплашени ”, написа фенка към видеото на Валерия, осъждайки дейностите й.  

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР