Валерия Георгиева не спира да обижда Евгени Генчев. Победителката от

...
Валерия Георгиева не спира да обижда Евгени Генчев. Победителката от
Коментари Харесай

Валерия Георгиева продължава да обижда Евгени

Валерия Георгиева не стопира да наскърбява Евгени Генчев. Победителката от втория сезон на „ Ергенът ” постоянно се изрича неподготвена и ръси нелепост след нелепост. Още до момента в който беше в сантименталното предаване феновете видяха, че сред Валерия и Евгени не протича никакъв разговор, тъй като те нямат общи тематики за диалог.

Валерия едвам свързваше едно цяло изречение, по тази причина и срещите й с пианиста протичаха единствено с мляскане. Единствената тематика за диалог с Георгиева са нейните кучета и това все по-ясно си личи и след края на „ Ергенът ”.

На следващото си изявление, обвързвано с кучетата й, Валерия даже съпостави Генчев в кучето си. „ Аз имам няколко домашни любимци, само че най прочут е Бъди, който постоянно е част от всичките ми изявленията, като се изключи през днешния ден, защото нямаше по какъв начин да се оправя с двамата.

С Бъди си отиваме по темперамент. Той е толкоз добросърдечен, като мен, и толкоз дребничък. А пък Рошко май повече си наподобява с Евгени ”, ръси нелепости годеницата на пианиста, пробвайки се да задържи кучето Рошко в ръцете си.

Валерия, несъмнено, не пропусна да похвали Евгени, сравнявайки го с кучето в ръцете й. „ Той ми оказва помощ доста и видя какъв брой косми пуска едно рошаво куче, за разлика от чорлав мъж. Аз съм доста щастлива, че той ми оказва помощ и ме поддържа ”, показа защитничката на животните.

За следващ път обаче Георгиева разочарова върлите си почитатели, като сподели, че с Евгени не възнамеряват женитба. „ Не, за момента не планираме женитба ”, безапелационна е моделката за фрагментите с булчински рокли, които качи в мрежата. „ Това е част от моите моделски задължения ”, прецизира Валерия.

Източник: btv.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР