Валерия Георгиева и Евгени Генчев не са гаджета Въпреки че във

...
Валерия Георгиева и Евгени Генчев не са гаджета
Въпреки че във
Коментари Харесай

Истината блесна! Валерия Георгиева има гадже, но не е Евгени

Валерия Георгиева и Евгени Генчев не са гаджета

Въпреки че във формата ергенът Евгени годежен пръстен на Вал, двамата не са дружно.

От продукцията им дали много тлъста сума, с цел да се вършат на влюбени годеници, които има късмет да основат семейство. В началото моделката имала вяра, че нещата ще се случат.

Но откакто видяла по какъв начин Евгени е гален като малко дете от мама Светла и че е много свидлив, тя се разочаровала. Семейството на рошавия пианист в действителност било богато и разполагало с доста средства, само че въпреки всичко пианиста нямал директен достъп до тях.

Валерия има кучкарник за бездомни кучета, за които се грижи безрезервно. Но Евгени освен че не се бръкнал и лев, с цел да й помогне в нейното дело, ами и не харесвал кучета. В детството си той бил ухапан от куче и по тази причина изпитвал боязън от четириногите.

И откакто фиаското им с връзката отивала към своя край, най-много че ерген номер три Алек Младенов е  на път да избере своята избраница, Вал решила да не крие повече мъжа до себе си.

Тя живее под един покрив с млад мъж, който се споделя Георги. Той също като нея обича кучета и се грижи за бездомни четириноги. Общата обич към беззащитните животни ги сближила. Двамата имали още една обща пристрастеност, обичали да пътуват по света.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР