Валерия е здраво хлътнала по Евгени Генчев и това си

...
Валерия е здраво хлътнала по Евгени Генчев и това си
Коментари Харесай

"Размазвай ми червилото, не спиралата": Еротичните писма, които Евгени и Валeрия си пишат

Валерия е крепко хлътнала по Евгени Генчев и това си проличава от реакциите ѝ, когато той преплете буйно устни с някоя от другите участнички. Дори най-близката на Валерия в шоуто, Айлин Бобева, няма желание да пренебрегне личните си ползи, с цел да не обиди приятелката си.

Виж още: Стил кифла: Фики се преобрази и стегна куфарите за Съединени американски щати, ето защо 

Да, Евгени и Айлин имаха прелестна първа сантиментална среща, само че Валерия има традиция с ергена. Става въпрос за писма, които двамата си пишат един на различен и оставят на секрети места. 

" Обърках сън и действителност в непрекъснати мисли за теб. Пробуди в мен красиви усеща, каквито в никакъв случай не съм усещала досега и постоянно се чудя, дали не сънувам. Аз и ти дружно, без значение къде, уповавам се още веднъж да сме. ", гласят думите на Валерия, отправени към Евгени. По-рано тя пък му показа нещо друго, с което би се съгласила всяка жена:

" Няма да ти се разсърдя, че ми размазваш червилото. Гледай спиралата да не ми размазваш ". Кое не е по този начин!?

Виж още: Мегастилистът на Зендая, Ариана Гранде и Бела Хадид се отдръпва от модата

Само може да подозираме какви други писма са си писали Валерия и Евгени. По-интересна е обаче клюката, че точно природозащитничката печели втори сезон на " Ергенът ". Достоверни източници на Vbox7 настояват, че Евгени и Валерия са били бясно влюбени и дружно след края на шоуто. Дали обаче ще се окаже в действителност по този начин, следва да разберем.

Виж още: Ангелче със секси дупе: Обявиха Грета от OnlyFans за най-красивата еротична моделка

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР