Валерия Дакова е родом от Дупница. Работи като модел, като същевременно

...
Валерия Дакова е родом от Дупница.
Работи като модел, като същевременно
Коментари Харесай

Вижте Валерия Дакова от Ергенът 3 /снимки/

Валерия Дакова е родом от Дупница.
Работи като модел, като в същото време учи „ Икономика на защитата и сигурността “ в УНСС. За себе си твърди, че е „ екзотично спретнат безпорядък “.
Преди година открива, че „ камерата я обича “, откакто нейна фотосесия провокира същински възторг в обществените мрежи. Оттогава се е отдала на модата, а идната ѝ цел е да сътвори собствен личен бранд с по-разчупено облекло.
Валерия е подготвена на всичко, с цел да трансформира живота си в подобен, какъвто желае да бъде. Смята, че няма какво да я спре, тъй като към този момент е минала през най-тежкото. Преди няколко години най-близкият човек на Валерия и неин образец за подражателство – майка ѝ – е диагностицирана с рак. Битката с подлата болест продължава четири години, само че без резултат.
Загубата на единствения ѝ родител е най-големият удар в живота на Валерия. Налага се тя да порасне бързо, с цел да поеме грижите за дребната си сестричка, и по този начин стартира работа още на 15 години. Сега Валерия мечтае да срещне човек, с който може да се усеща спокойна и с който да си имат безусловно доверие. Признава, че в никакъв случай до този миг не е срещала мъж, на който може да разчита – всичките ѝ някогашни сътрудници са изпитвали патологична ревнивост, която е довеждала до бурни раздели.
Валерия се е наситила на кавги и единственото, което желае в този момент, е успокоение – с верния мъж, в чието лице тя вижда Алек. Убедена е, че за първи път ще се сблъска с благородник, който ще ѝ покаже същинското си лице още през цялото време.
Мечтае да се влюби бясно и бленува да сбъдне най-голямата си фантазия – най-сетне да има същинско фамилията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР