Валери Симеонов за пореден път намери здрав гръб лицето на

...
Валери Симеонов за пореден път намери здрав гръб лицето на
Коментари Харесай

Един дол дренки! Олигарсите заплашиха майките на деца увреждания с контрапротест от 25 хиляди души! Домуса връща услугата на Симеонов!

Валери Симеонов за следващ път откри здрав тил лицето на олигарсите, наречени за парлама работодатели.

Фокусът от натиска на улицата не бил ориентиран в вярната посока, установи Васил Велев от АИКБ. А тя била към стопански напредък, до момента в който натискът бил за разпределение на богатства.

Този махленски напън, тези митинги няма да ни доведат до положително, желаеме непоклатимост на държавното управление, добави и шефът на КРИБ Кирил Домусчиев, представен от Канал 3.

Проблемът с тяхното консолидиране не се взема решение посредством квоти и възбрана за освобождение, а посредством адаптиране на работната среда, добави Велев. Глобата в проектозакона за хората с увреждания в размер на 30%, в случай че предприемач откаже да ги назначи, била един нов налог.

Ние срещнахме цялостно схващане с вицепремиера по всички въпроси и това не е инцидентно, добави Кирил Домусчиев, като посочи, че като човек от бизнеса той елементарно разбирал казуса на бизнеса.

Олигарсите и Симеонов са на едно мнение против повишението на оптималния застрахователен предел на 3000 лева и против продължаването на заплащането на първите три дни от лечебни заведения.

Някак си завоалирано прозвуча ясната опасност на оялите се олигарски, че ще изкарат 25 000 души на контрапротест против майките. След това не се чудете за какво ГЕРБ печели. Просто има няколко по 25 хиляди олигархични гласа.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР