Валери Симеонов размаха среден пръст на ресторантьорите и подкрепящите ги

...
Валери Симеонов размаха среден пръст на ресторантьорите и подкрепящите ги
Коментари Харесай

Валери Симеонов показа среден пръст на протестиращи граждани

Валери Симеонов размаха междинен пръст на ресторантьорите и подкрепящите ги жители, които стачкуват под прозорците на Министерския съвет. Лидерът на НФСБ се появи на един от прозорците на някогашния Партиен дом, в който към този момент се обитават народните представители и направи непристоен жест пред събралите се жители.

 Ресторантьори на митинг: Когато работехме всички - заболеваемостта отиваше надолу (СНИМКИ) Ресторантьори на митинг: Когато работехме всички - заболеваемостта отиваше надолу (СНИМКИ)
Протестна дискотека проведоха представители на ресторантьорския бизнес, притежатели на заведения, на питейни заведения, нощни клубове и кафенет...
Видеото от действието на зам-председателя на Народното събрание разгласиха сътрудниците от TrafficNews.
Хиляди се събраха от цялата страна пред Министерски съвет, с цел да поддържат митинга, проведен от ресторантьорите от Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България.
Припомняме, че във вчерашния ден министър председателят Бойко Борисов разпореди на здравния министър Костадин Ангелов да беседва с браншовите организации, с цел да се спогодят за дата на отваряне на затворените, поради коронавирусните ограничения, заведения, както и съответно погашение на средствата за подкрепяне.
По-късно Ангелов издаде заповед, с която позволи работата на заведенията от 1-ви март. От БАЗ и СЗБ са безапелационни, че желаят отваряне на дневните заведения от 1-ви февруари, а на нощните заведения от 1-ви март.
 Никола Филипов: Управляващите да не настройват другите браншове от стопанската система един против различен Никола Филипов: Управляващите да не настройват другите браншове от стопанската система един против различен
Живеем в доста забавни времена. Ще има митинг проведен от Сдружение на Заведенията в България. Хората просто желаят да работят. То...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР