Валери Симеонов е установил, че днес вече се говори, че

...
Валери Симеонов е установил, че днес вече се говори, че
Коментари Харесай

Валери Симеонов Побесня: Бардаци Получиха Поредна Министерска Подкрепа!

Валери Симеонов е открил, че през днешния ден към този момент се приказва, че заведенията отговаряли на схемата за слагане, подписана от мин. Ангелкова (заради което е алармирал прокуратурата, т.к. е в нарушаване на Закон за устройство на територията и наредбата на община Несебър) и че имали позволения за слагане от гл. проектант на община Несебър (издадени също в прорез с нормативната база - надвишавайки 100 пъти допустимата повърхност от 15 кв.м. и неведнъж височината от 3 м.).

" Значи ли това, че с подписите на министър и основен проектант се анулират закони и наредби ", пита Симеонов, който е засегнат, защото тъкмо за тези нарушавания е сезирал и министър Нанков и Прокуратурата?

Защо няма нито дума за това, че заведенията са категоризирани като " нощни питейни заведения " и " заведения за хранене " с подписа на мин. Ангелкова, а такива заведения ЗУЧК не разрешава да има на пясъка, пита още Симеонов.

Разбирам кой и кое диктува отхвърли от наложителното унищожаване на обектите и прекъсването на достъпа и използването им посредством прекъсване на тока и водата. И в случай че първото (премахването) е противоречиво дали е обвързване на министерството или общината, то прекъсването на достъпа и използването на големи противозаконни заведения, построени без план, позволения за градеж и позволения за прилагане, си е работа на Министерство на регионалното развитие и ДНСК.

В изказванията си мин. Нанков подценява констатациите на подопечната му Дирекция за народен строителен надзор (ДНСК), която с писмо от 13 юни (сряда) 2018 дефинира заведенията за НЕЗАКОННИ и разпорежда на кмета на Несебър в период до 15 работни дни ДА ГИ ПРЕМАХНЕ!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР