Валери Симеонов е новият заместник-председател на парламента, решиха депутатите тази

...
Валери Симеонов е новият заместник-председател на парламента, решиха депутатите тази
Коментари Харесай

Валери Симеонов става зам.-председател на парламента

Валери Симеонов е новият заместник-председател на Народното събрание, взеха решение депутатите тази заран. Той сяда на трибуната на мястото на Явор Нотев, откакто юристът напусна парламентарната група на Обединените патриоти.

Симеонов е ръководител на НФСБ, при започване на кабинета " Борисов 3 " беше вицепремиер, само че подаде оставка след митинги на майките на деца с увреждания, които той обиди.

Движение за права и свободи напуснаха залата в символ на митинг против предлагането водачът на НФСБ да седне на управителното място. А против Симеонов се изрече депутатът от Атака Павел Шопов.

„ За разлика от Движение за права и свободи, ние от „ Атака “ няма да излезем от залата, няма да напуснем, а оставаме да кажем това, което имаме. Оставаме да кажем, че в действителност това овакантяване е един привиден спор със Симеонов и НФСБ за неговото легитимиране. Но това, което става през днешния ден, с предлагането за избирането му за зам.-председател на Народното събрание е разумно продължение на всичко това, което се правеше последните месеци - и от НФСБ и от Вътрешна македонска революционна организация, а и от ГЕРБ, които от самото начало им угаждаха и се съгласяваха с всичко, което те желаеха от тях “, разяснява Шопов. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР