Валери Григоров се оказа много хитър. Той върти любов с

...
Валери Григоров се оказа много хитър. Той върти любов с
Коментари Харесай

Сърцето на Мария Бакалова се счупи на парчета! Валери никога не я е обичал

Валери Григоров се оказа доста остроумен. Той върти обич с единствената ни претендентка за „ Оскар “ в миналото Мария Бакалова не поради самата нея, а за персонална полза.

От самото начало той е „ забил “ актрисата с концепцията, че тя ще му помогне да стане прочут. Нещо повече, да стане неин сътрудник, въпреки да няма обучение за това.

Валери получи роля не къде да е, а в сериала „ Съни бийч “, чийто трети сезон в този момент се върти по БТВ. Ролята е епизодична, на барман, който се появява единствено един път, само че въпреки всичко е някакво начало за 24-годишния юноша.

Преди това той взе участие в риалити предаването „ Игри на волята “. Това значи, че има опит в малкия екран, само че и че е жаден за популярност, което е много комплексарско.

Именно поради славата се е залюбил с Мария Бакалова, която му уредила ролята в „ Съни бийч “. Говорила с Андрей Арнаудов и го убедила да включи нейното момче в фотосите.

Докато Мария е в чужбина по работа, Валери тук не спирал да се забавлява с разнообразни хубавици. Актрисата разбрала за изневерите му от общи познати и останала шокирана.

Бакалова осъзнала, че от самото начало този човек я е употребявал, с цел да стане прочут. Твърде жестока постъпка, поради която Мария му била шута.

Валери другояче е привикнал да ходатайстват за него. Именно по този начин е получил присъединяване си в „ Игри на волята “. Първоначално не е бил измежду титулярите от кастинга, само че след позвъняване на майка му Мария Гроздева се озовал в предаването.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР